Welkom op Adventure Time!

Adventure Time

Leuk je hier op Adventure Time te zien! Ik ben Eva en samen met Ruud heb ik in 2017/2018 een wereldreis gemaakt. Deze reis stond al een tijd op de planning, maar het duurde even voordat we genoeg gespaard hadden om een langere tijd weg te kunnen. Eind 2016 maakte we de balans op, en zijn we aan de slag gegaan met de voorbereidingen van onze wereldreis. Baan opzeggen, huis opzeggen, visa aanvragen, tickets boeken, backpacks kopen, afscheid nemen en gaan! Op de wijde wereld in!

Vlog’s met onze ervaringen

Om onze avonturen niet alleen voor ons zelf te houden, hebben we tijdens het reizen vlog’s opgenomen. Video’s die we via YouTube deelde met onze vrienden, familie en anderen die het leuk vonden om ons te volgen. De vlogs staan ook op Adventure Time.

Blogs met praktische tips

Inmiddels zijn we weer thuis van een jaar lang reizen. Best even wennen om weer aan het ‘gewone’ leven mee te moeten doen! Om de reis voor mezelf levend te houden, heb ik besloten om op Adventure Time blogs te gaan schrijven met praktische tips over reizen in het algemeen en de bestemmingen waar we zijn geweest. Tijdens het reizen merkte ik dat ik zelf altijd voornamelijk naar praktische informatie op zoek was. Daarom wil ik mijn praktische tips ook graag via deze website delen!

De eerste blogs heb ik al geschreven. Lees bijvoorbeeld mijn posts over:

De komende tijd zal ik regelmatig nieuwe artikelen op Adventure Time plaatsen. Ik hoop hiermee andere reizigers te helpen bij het plannen en beleven van de mooiste reizen!

One Comment

  • Juul

    Hoi!

    Via Google zagen we jullie lijstje met de leukste reisapps! Laat dat nou net een lijstje zijn waar wij heel blij van worden, ik zal even uitleggen waarom. Mijn naam is Juul en ik ben verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Breakzy. Breakzy is een startup in de reisbranche. Speciaal voor reizigers met de auto hebben wij een app ontwikkeld waarmee je met behulp van filterknoppen kan zoeken in 13.000 stopplekken langs de (snel)weg in Europa. Waar je ook bent, je vindt altijd een plek die bij je past, mede door stopplekken als; watervallen, restaurants, picknickvelden of natuurverschijnselen is de app een aanvulling op een lange reis. Want wij zijn ervan overtuigd dat reizigers (bijvoorbeeld met kinderen) liever stoppen bij een leuke speeltuin en een schoon toilet in plaats van een oneerbaar tankstation.

    De app is gratis te downloaden voor iOS en Android, tevens is de routeplanner gratis te gebruiken via http://www.breakzy.nl. Omdat we een startup zijn, bouwen we momenteel hard aan onze naamsbekendheid. We zouden het daarom ook erg tof vinden als jullie aandacht kunnen besteden aan onze app.

    Alvast bedankt voor jullie reactie, ik hoor graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.